Nieuws

Jij mag voor slechts € 17,50 naar All Stars !

  •   maandag 18 februari 2019

Boek je 1e rang kaarten, voer aan het einde van het bestelproces de actiecode voordeelallstars in en betaal slechts € 17,50 i.p.v. € 47,75 per kaartje!

lees verder

Verdienstelijk gelijkspel LSV 1 op bezoek bij Avanti Wilskracht (1-1)

  •   zondag 17 februari 2019

Op deze mooiste zonnige zondag van de week stond de uitermate lastige uitwedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst Avanti Wilskracht op het programma. LSV had de andere hoogvliegers uit Glanerbrug ook al prima tegenstand geboden, dus ook op Sportpark het Zoutendijk waren de mannen van trainer van der Weide voornemens een resultaat te behalen.

lees verder

LSV Vrouwen 1 zoekt trainer/trainster voor seizoen 2019-2020!

  •   woensdag 13 februari 2019

Omdat de huidige trainer Rene Bertelink aan het einde van dit seizoen stopt, zijn wij voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe trainer/trainster voor LSV VR1.

lees verder

Jeugdtrainers LSV en EMOS/Achilles geslaagd voor trainers-diploma!

  •   dinsdag 12 februari 2019

Afgelopen maandag 4 februari ontvingen 6 cursisten van RKSV EMOS/CVV Achilles en 5 cursisten van LSV Lonneker hun diploma jeugdvoetbalbal coach/ trainer.

lees verder

Dure nederlaag LSV tegen WVV (1-3)

  •   maandag 11 februari 2019

Op deze mooiste zondag van de week stond de thuiswedstrijd tegen de Wegdamse Voetbalvereniging op het programma. Nadat door de aanwezige Lonnekernaren eerst het foeilelijke groen-geel zwarte tenue van de gasten en de herkomst hiervan was besproken kon de wedstrijd in gang worden gezet.

lees verder

Eerste editie LSV FIFA-toernooi groot succes!

  •   zondag 10 februari 2019

De eerste editie van het LSV FIFA toernooi was een groot succes! Met 87 deelnemers in drie leeftijdsgroepen kunnen we spreken van een nieuw en eigentijds evenement dat voor alle jeugdleden veel plezier heeft gebracht.

lees verder

DETO MO15-1 - LSV MO15-1.

  •   zaterdag 9 februari 2019

In de eerste van de najaarscompetitie stond de lastige uitwedstrijd tegen Deto uit Vriezenveen op het programma. Zonder een vast deel van de begeleidingsploeg

lees verder

Sportcomplex LSV sinds 1 januari (gedeeltelijk) rookvrij

  •   woensdag 6 februari 2019

Met de start van de nieuwe competitiehelft herinneren we iedereen er graag aan dat ons complex vanaf 1 januari (gedeeltelijk) rookvrij is.

lees verder
Share our website