DETO MO15-1 - LSV MO15-1.


  •   woensdag 14 augustus 2019

In de eerste van de najaarscompetitie stond de lastige uitwedstrijd tegen Deto uit Vriezenveen op het programma. Zonder een vast deel van de begeleidingsploeg waren het Eric Brinkhuis en Roy Schoonderwoert die de meiden onder hun hoede namen. 
 
Deze verslaggever was, door zijn rol als jurylid bij een danswedstrijd, een kwartiertje na de aftrap pas bij de wedstrijd aanwezig. Deto leidde op dat moment met 1-0 maar de meiden van LSV, waren ondanks de hele harde wind tegen, regelmatig gevaarlijk. 
Zo was het Isa Grave die na een goede en snelle uitbraak over rechts, met een snelheid die haar vader alleen maar op enkele momenten op de elektrische fiets heeft weten te bereiken, met een geplaatst schot over de keeper de ruststand van 1-1 op het bord wist te brengen.
 
Na de rust en met de wind in de rug pakte LSV direct de regie. Weer was het Isa Grave die met een beetje hulp van de keepster van Deto de 1-2 wist aan te tekenen, wederom iets dat we van haar vader niet kennen. De moeders aan de kant, verscholen onder een lekker warm dekentje, waren het er dan ook vrij snel over eens; 'De snelheid en het scorende vermogen moest wel van Bianca komen'. 
 
De meiden van LSV bleven, gesteund door de wind, druk houden op het doel van Deto. Zo kon de keepster van Deto een goed afstandschot van Sam niet klem krijgen en was het Marit v.d. Dolder die er als de kippen bij was en de 1-3 wist binnen te schieten. Marit was erg blij met haar treffer MAAR haar vader Martin v.d D was zo trots en blij dat hij, pas weer na 2 ere rondjes rondom het veld, weer bij het overige publiek uit Lonneker staan. 
 
Na de 1-3 liet onze keepster Pèma zien dat ze over een prima voetbal inzicht bezit. Gedragen door de wind wist Pèma Lynn Velthuis 2 keer alleen voor de keepster te zetten. Lynn vond 1 de keepster op haar weg en wist ook 1 keer het net te vinden en bepaalde hiermee de eindstand van 1-4.
 
Klaar voor volgende week!

Marc Blokhuis
Share our website