Eerste LSV Droadnaegeltoernooi smaakt naar meer!


  •   maandag 7 oktober 2019

Afgelopen zaterdag vond voor het eerst sinds lange tijd weer een jeugdtoernooi bij LSV plaats. Het LSV Droadnaegeltoernooi is door een groep enthousiastelingen uit de grond gestampt en op basis van de eerste editie zeggen we: dat smaakt naar meer!
Er waren wedstrijden voor JO-9 teams en JO-11 teams. Aan het toernooi deden teams mee van Berghuizen, DSVD, VV Reutum, Avanti Wilskracht, Emos, Sportclub Markelo, Sportclub Enschede, Juventa '12, VV Rëunie, Vogido en uiteraard meerdere teams van LSV. Het was prima voetbalweer en de wedstrijden verliepen uiterst sportief, waardoor het zowel voor spelers als toeschouwers een hele gezellige dag was.

Bij de JO-9 teams ging de finale tussen DSVD JO9-1 en VV Reutum JO9-1. Reutum won in een bloedstollende wedstrijd met 2-1, nadat het eerst op een 0-1 achterstand was gekomen.
Bij de JO11 was het een "all Lonneker" finale: LSV JO11-1 tegen LSV JO11-2. Ook hier een superspannende finale die in dit geval eindigde in 0-0, waardoor penalties de beslissing moesten brengen. Daarin trokken de jongens van JO11-2 aan het langste eind. Blijdschap bij het ene team, teleurstelling bij het andere team, maar uiteindelijk allemaal juichende kinderen bij de prijsuitreiking. Bij het toernooi werd ook een sportiviteitsprijs uitgereikt aan de teams die zich onderscheidden door bijzonder sportief gedrag. Bij de wedstrijden 's ochtends was dat LSV JO9-2 en 's middags ging de sportiviteitsprijs naar DSVD JO10-1.

We bedanken alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren van harte en hopen ook volgend jaar weer een gezelllig jeugdtoernooi te organiseren.

 
Share our website