LSV MO15 hard onderuit in Dinxperlo.


  •   zondag 16 december 2018

Broodjes? Check. Drinken? Check. Paspoort? Check. Hoezo paspoort? Na Aalten was nu DZSV uit Dinxperlo onze tegenstander van vandaag. Na een wereldreis
via Alstätte en Vreden kwamen we weer de grens over. Omdat een deel van de auto's een alternatieve route reed, was er maar 10 minuten tijd voor een warming up.
En dat zag je terug in de wedstrijd.

Na een rommelig begin kwamen we al na 5 minuten met 1-0 achter. Via de linkerkant kon vlak bij de achterlijn de bal terug worden gelegd en was het simpel binnen schieten.
Daarna raakte DZSV eerst onze paal en wat later de kruising. Ook redde Pèma tweemaal bij 1 tegen 1 situaties. Afgezien van een schietkans voor Marée kwamen we er
in de eerste helft niet aan te pas. Vijf minuten voor rust viel de 2-0 Na een actie van hun linksbuiten Helaas werd een doelpunt van Noa afgekeurd wegens buitenspel.

Er hingen veel kopjes naar beneden toen het rustsignaal klonk. De tweede helft begon iets beter. We waren vaker op de helft van DZSV te vinden zonder echt gevaarlijk te worden.
Na een mooie uitbraak kon Noa alleen op de keeper af maar ze werd onterecht afgefloten voor buitenspel. Een andere speler stond wel buitenspel maar Noa niet.

Na een gemiste kans voor leeg doel viel de 3-0 toch. Vanaf onze kant gezien werd van rechts voorgezet en simpel binnengetikt. Na 20 minuten werd ook nog de 4-0 gescoord.
Onze verdediging werd helemaal zoekgespeeld en vanaf de 16 werd hard raakgeschoten. Marée scoorde de eretreffer en Sam had de 4-2 op haar schoen maar miste oog in
oog met de keeper. Daardoor konden we met een 4-1 nederlaag op zak weer huiswaarts keren. Gelukkig mogen we nog een keer naar Dinxperlo maar dan tegen de plaatselijke SV.

Jeroen JanssenShare our website