LSV MO15 verliest opnieuw in Dinxperlo.


  •   zaterdag 20 april 2019

Voor de tweede keer dit seizoen werd de kortste route via Duitsland gezocht om in Dinxperlo te komen. Opnieuw een hele opgave want de auto met de kleding kwam door omstandigheden pas 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd over. Gelukkig kregen we van SV Dinxperlo extra tijd voor een warming up.

Net als LSV was de tegenstander vorig seizoen kampioen geworden. Het was een fysiek sterk team en na vier minuten kwam de rechtsbuiten al alleen op Pèma af. Die verkleinde haar goal goed en wist het schot met haar voeten ten koste van een corner te blokken. Daarna golfde het spel op en neer.

Een mooi schot van Sam werd ternauwernood door de keeper over de lat getikt en Pèma zag een afstandschot over zeilen. Een mooi aanval via Marée bracht de bal op rechts bij Lynn. Haar voorzet werd door Sam half geraakt en Marit kan net niet binnen tikken.

Na een individuele actie van Marée kwam ze net niet alleen voor de keeper. Dat lukt hun linksbuiten wel maar door weer goed uitkomen en sterk verdedigen van Isa werd er niet gescoord. Twee kansrijke schoten van Marée misten helaas precisie zodat met 0-0 de kleedkamer voor de pauze werd opgezocht. 

Meteen grote kans voor Dinxperlo. De spits loopt Anne er uit maar oog in oog met Pèma schiet ze net naast. De tegenstander begint sterker aan de tweede helft. Ze schieten daarna bijna in eigen doel maar helaas voor ons net niet. Daarna is een schot van Sam te zacht en een vrije trap van Julia van een te grote afstand. Halverwege de tweede helft neemt Dinxperlo het heft weer steviger in handen zonder grote kansen te creëren. Een verrassend lobje van Sam gaat naast.

Een aanval over onze linkerkant leidt tot een voorzet die hun midmid opvangt en vrij kan binnen schieten: 1-0 achter. Na een dubbele wissel werd achterin 1 op 1 gespeeld en een aanvaller er bij gezet. Helaas werd dat meteen uitgebuit. De rechtsbuiten was sneller dan onze verdediging en wist Pèma te omspelen. 2-0 en de wedstrijd leek gespeeld. Weer een kans voor Dinxperlo nadat onze organisatie compleet zoek was gespeeld maar een goede redding van Pèma. Vervolgens tikte ze nog een laag schot net uit de hoek.

Een grote kans voor Sam werd tegen de keeper geschoten en Marée kon net niet binnen tikken. De rest van de wedstrijd leverde geen kansen meer op zodat voor de tweede keer in Dinxperlo werd verloren. Nu 2-0

Jeroen Janssen

Share our website