LSV verslaat Twenthe Goor in dying seconds (4-3)


  •   zaterdag 20 april 2019

LSV 1 speelde vanmiddag de thuiswedstrijd tegen Twenthe Goor, die na de overwinning op Avanti met het nodige zelfvertrouwen naar Lonneker kwamen.

LSV begon fel aan de wedstrijd en zag dit gelijk beloond met een doelpunt van Bram Blokhuis, die op aangeven van Bjorn Bekkers de 1-0 aantekende. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Twenthe iets beter in de wedstrijd, maar het was aan de andere kant Dennis Punte die op fraaie wijze een corner van Daan Temmink binnenkopte

Vlak voor rust wist Twenthe Goor dan toch de aansluitingstreffer te maken en niet veel later stond ook de 2-2 op het scorebord. LSV was de kluts op dat moment even helemaal kwijt.

Het tweede bedrijf werd gestart met een rommelig eerste kwartier en dat resulteerde zelfs in een 2-3 achterstand. LSV liet zich echter niet uit het veld slaan en ging op zoek naar de gelijkmaker. Op aangeven van Mart Nijhuis volleerde Bram Blokhuis een kwartier voor tijd de 3-3 in de touwen. Met een punt nam LSV geen genoegen en het ging dus op zoek naar de 4-3 en deze kwam er uiteindelijk ook via invaller en supersub Bob Hofman, die in de dying seconds van de wedstrijd de keeper van Twenthe Goor wist te verschalken.

Al met al wederom een mooie driepunter en na 7 gespeelde wedstrijden en 11 behaalde punten kunnen we tot op heden concluderen dat we tot op heden geen slecht figuur slaan in de derde klasse en hopelijk kunnen we deze lijn voortzetten. 
Share our website