Nieuwe leerwerklijn Schoonmaak van de Twentse Zorgcentra gestart


  •   zondag 26 mei 2019

Op maandag 11 maart is de leerwerklijn Schoonmaak van De Twentse Zorgcentra gestart.

Cliënten van De Twentse Zorgcentra maken onder het toeziend oog van begeleiders kleedkamers, wc's en kantine schoon. Daarnaast wassen, drogen en vouwen zij de tenues van alle 36 teams. Hans Koier, voorzitter van LSV Lonneker, laat weten erg tevreden te zijn over de samenwerking met De Twentse Zorgcentra'.

LSV Lonneker werkt al geruime tijd nauw samen met De Twentse Zorgcentra. Tijdens de kick-off sessie op maandag 11 maart gaven medewerkers van De Twentse Zorgcentra uitleg over de leerwerklijn Schoonmaak, lieten deelnemers de leerwerklijn zien aan de aanwezigen en was er een rondleiding door het gebouw van LSV Lonneker.

De leerwerklijn is geïntroduceerd zodat deelnemers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien in het werk. In het begin van het traject krijgen deelnemers veel begeleiding en ondersteuning en dit wordt indien mogelijk langzaam afgebouwd.

RuimBaan is het arbeidsintegratiebureau van De Twentse Zorgcentra en is nauw betrokken bij de implementatie van de leerwerklijn Schoonmaak.

Share our website