Stageplekken bij LSV


  •   woensdag 18 maart 2020

Stages bij LSV Lonneker

Elk jaar lopen er leerlingen stage bij LSV. De stagiaires komen voornamelijk van het ROC van Twente (Sport en Bewegen), Carmel Oldenzaal en het Bonhoeffer College (maatschappelijke stage / MAS). Zij vervullen een groot scala aan functies en werkzaamheden van tijdelijke aard.
Ook dit jaar hebben we weer enkele stageplekken beschikbaar. Je kunt je aanmelden voor de volgende werkzaamheden: 

•    Assistent trainer  –  Als Assistent Trainer ga je op vooral maandag- en woensdagmiddag/ avond meehelpen bij de trainingen. Onder begeleiding van andere trainers ga je bij de training van de JO9 teams (6 tot 8 jaar) en JO11 teams (9 en 10 jaar) assisteren.

•    Scheidsrechter  –  Als Scheidsrechter ga je een heel seizoen de wedstrijden van de JO9 teams en JO11 teams begeleiden. Je fluit op zaterdagmorgen ( JO9 en JO11 teams tussen 08.30 en 10.00).

•    Kantinemedewerker  –  Als stagiair ga je assisteren in de kantine waarbij je allerlei voorkomende werkzaamheden zal oppakken, zoals: snoepverkoop, ranja schenken, voorraad bijvullen, patat bakken, lichte schoonmaak werkzaamheden en wat er verder zoal te doen is.

Alle stagiaires krijgen een stagecontract en zijn ook officieel als stagiaire geregistreerd. Uiteraard hopen we dat velen hun stage in vast vrijwilligerswerk om zullen zetten.

Heb je belangstelling om je (maatschappelijke) stage bij LSV uit te voeren, neem dan contact op met Elize Hulscher. Elize is bereikbaar via whatsapp op 06-54727097 of via info@lsv-lonneker.nl
Uiteraard kun je ook op het veld je aanmelden voor een stage, op woensdagmiddag bij Hans Koier of op zaterdagochtend bij Martin de Jong. 
Share our website