Webredacteur gezocht


  •   donderdag 14 november 2019

Na 15 jaar website, bijna 6000 tweets, 8 jaar Facebook heeft de huidige webredacteur Martijn Nijmeijer te kennen gegeven aan het einde van het seizoen te stoppen met zijn werkzaamheden als webredacteur.

Voor de functie van webredacteur (m/v) zoeken we dus iemand die verantwoordelijk is voor het redactiewerk aan de LSV-website, vooral het het (mede) bepalen van de inhoud en het up-to-date houden van de site. Teven ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van social media-activiteiten (bijvoorbeeld posten op Twitter, Facebook en Instagram)

Voor de functies geldt dat je onderdeel gaat uitmaken van de commissie Communicatie binnen LSV, waarbij ieder zijn eigen taken heeft, maar samen ook werken aan grotere projecten zoals het samenstellen van de jaarlijkse presentatiegids, het helpen bij vragen vanuit de andere commissies zoals de Open Dag, en de Commerciële commissie.

Heb je interesse in een van bovenstaande functie of wens je meer informatie, neem dan contact op met Martijn Nijmeijer via 06-15346725 of webredactie@lsv-lonneker.nl

Share our website