Wij fietsen mee voor LSV!


  •   zondag 16 december 2018

LSV is aangemeld voor een actie in het kader van Fietsstad Enschede 2020 en leden van LSV kunnen binnen 18 weken een bedrag van € 2750,00 bij elkaar fietsen

Korte uitleg Bike2Sport: 

‘Bike2Sport’ is een groepsuitdaging voor sportclubs in Enschede waarbij leden per sportclub,tussen 1 februari en 31 mei 2018, samen zoveel mogelijk met de fiets naar hun sportclub
reizen.  Ieder clublid kan per dag maximaal 1 keer (1 rit = 1 euro) bijdragen aan het totale aantal ritten van zijn sportclub.

Fietsen voor de club:

In de app ‘SMART in Twente’ wordt er per club een uitdaging (= het aantal ritten) aangemaakt. Iedere club ontvangt op 31 januari a.s. per e-mail de link naar deze uitdaging.
Deze link wordt vanaf 1 februari gedeeld met de leden via onlinekanalen: website, nieuwsbrief, social media, whatsapp.

Om ritten te registreren en bij te dragen aan het behalen van de uitdaging wordt er van leden verwacht dat ze de volgende stappen te nemen:

1. De app ‘SMART in Twente’ op hun telefoon te downloaden.
2. Op hun smartphone de digitale link naar de clubuitdaging te openen die via een van de digitale kanalen gedeeld is.

De app registreert vervolgens automatisch alle ritten die leden naar en van de sportclub maken. Je hoeft hiervoor verder niets te doen. Alleen te fietsen!

Extra beloning:

De sportclub die binnen de actieperiode het afgesproken aantal ritten haalt, maakt ook nog eens kans op een extra beloning van 1.000 euro! Maar zover is het nu nog niet!
Share our website