Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V.

Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. is niet van vandaag of gisteren. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot het begin van de 19e eeuw. Twee eeuwen in de bouw: dat is een teken van kwaliteit. Een traditie die vandaag de dag onverminderd wordt voortgezet. Kwaliteit door oog voor detail, gevoel voor finesse en aandacht voor de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een woonhuis, garage, dakkapel, schoolgebouw, veestal, kantoor of kerk. En of het nu nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie betreft.

Duidelijkheid en communicatie
Kwaliteit begint al ver voor de eerste steen gelegd wordt. Onze aanpak is gebaseerd op duidelijkheid. Met de opdrachtgever maken we concrete afspraken over planning, uitvoering en oplevering. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en ontstaan gaandeweg of achteraf geen misverstanden. Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. telt gemiddeld vijftien medewerkers. Groot genoeg om complete projecten te kunnen uitvoeren, kleinschalig genoeg om middels korte lijnen snel en direct te kunnen communiceren.  Met u als opdrachtgever, met de eigen mensen, met eventuele onderaannemers. Ook dat is een voorwaarde voor kwaliteit.

BouwGarant
Als lid van de Stichting BouwGarant bieden wij onze opdrachtgevers de zekerheid van BouwGarant. Dit is een harde garantie dat het werk volgens afspraak wordt uitgevoerd. BouwGarant heeft betrekking op de afbouw, op herstel van gebleken gebreken en op de constructie.  

Website: http://www.aannemer-meijerink.nlShare our website