• LSV 75 jaar!

  LSV BESTAAT 75 JAAR!!!!
   
  En om niet zomaar voorbij te gaan aan deze mijlpaal in de geschiedenis van LSV heeft een kleine groep van leden het initiatief genomen een draaiboek samen te stellen omtrent dit naderende jubileum! 
  Begin 2023 is het draaiboek gepresenteerd aan het bestuur en in al zijn facetten akkoord bevonden. Inmiddels legt deze enthousiaste groep mensen de laatste hand aan de uitwerking, zodat er begin September sprake kan zijn van een waanzinnig jubileumweekend!!
   
  De jubileumweek zal op donderdag 7 september van start gaan met een reünie/sponsoravond. Daarna volgen er een groot aantal activiteiten voor jong en oud! Een wedstrijd LSV1-FC Twente All Stars, megapark Mallorca, sportdag jeugd ,feestavond met een special guest en als afsluiting op zondag 10 september een spectaculaire loterij.
   
  Binnenkort kan men het wel en wee van de jubileumcommissie op de voet volgen via de website van LSV en social media. Bezoek deze sites dus regelmatig om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws omtrent het jubileum.
   
  We hopen er met z'n allen een fantastisch weekend van te maken! 
  Met feestelijke groeten de jubileumcommissie,
   
   
  Marc Roetgering, Lars de Goede, Peter Scholten Linde, Angela Bergink, Carlijne Hilberink, Raymond Kamphuis, Bob Hofman, Eddie Broekhuis, Hans Koier, Harry Kosters, Huub Engbers, Stijn Spit, Han Temmink en Ellen Nijmeijer.