• “Blijf lid van je vereniging, steun ze en doe iets extra’s. Anders zijn ze er straks wellicht niet meer en dat zou zonde zijn”

  Die oproep doen burgemeesters aan de bevolking. De gemeenten krijgen signalen dat mensen hun lidmaatschap opzeggen nu het verenigingsleven stil ligt en de zomerstop volgt.
  Wij bij LSV zien (gelukkig) nagenoeg geen opzeggingen, we zien zelfs heel veel begrip. We realiseren ons dat het vreemd is om lid te zijn en contributie te betalen voor een vereniging die op dit moment niets kan bieden.

  Onze penningmeester Linda Oostvogel heeft alle mogelijke acties ondernomen om onze club LSV financieel in het zadel te houden. Onze vaste kosten lopen door en de inkomsten vanuit oa acties en de kantine blijven uit. Dit vraagt om een andere financiële benadering. Niemand weet hoe lang deze situatie aanhoud en hoe het herstel er straks uit zal gaan zien. U mag van ons verwachten dat we al het mogelijke doen om LSV door deze moeilijke tijd heen te helpen.

  Mocht u persoonlijk financieel door deze crisis geraakt zijn/worden dan willen wij, als bestuur, graag met u meedenken over een passende oplossing, neemt u dan alstublieft contact met ons op via: Secretaris@lsv-lonneker.nl.

  Als bestuur zijn we trots op hoe we dit met z’n allen doen, hoe we proberen om fit te blijven en hoe creatief sommige trainers/leiders zijn. We hopen bovenal dat u gezond bent en blijft. Sport voor jezelf en zorg dat je straks weer fit samen met je team kunt gaan voetballen, we hopen tot heel snel!

  Sportieve en gezonde groeten
  Bestuur LSV