• Afgelopen zondag, tijdens de wedstrijd LSV 1 tegen De Lutte 1, was Vigilat Pupil van de Week: Julien de Blok!

  De lente zat in de lucht, aan het veld was het goed vertoeven en met een super sportieve zondag in de vierde klasse, het eredivisie voetbal en de Formule 1 kon het eigenlijk niet beter. 

  Julien kwam samen met zijn ouders en broertje aan bij LSV, klaar voor een gezellige middag. 

  Julien is 7 jaar en voetbalt in de JO8. Als middenvelder komt hij goed aan de bak, maar helaas was het afgelopen zaterdag even een tegenvaller met een nipt verlies tegen Losser. Deze JO8 heeft een legio aan trainers, dus alle aspecten komen goed aan bod tijdens deze trainingen hoor ik al wel. Dus Patrick, Albert, Hans en Martin dank voor de goede training voor al deze jonge talenten! 

  In groep 4 van de Liduina is Julien te vinden. Hij heeft les van Juf Miranda en soms op vrijdagmiddag van Juf Sharon of Juf Janneke. Ze mogen lekker voetballen op het schoolplein en dat is natuurlijk de leukste bezigheid van Julien op school. Snappen we volledig! Eigenlijk is alles wel leuk, maar taal misschien net, heel ietsjes minder. 

  Zijn favoriete club is Twente, maar ook zeker PSG. En met het klassieke gebaar dat Julien daarna even als voorbeeld nam, is Mbappe zijn favoriete speler. 

  Sushi is het allerlekkerste, maar mama en zijn broertje gaan dan liever voor de patat! Spruitjes staan bij de familie De Blok niet op het menu.

  Julien, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1!