• LSV zoekt per direct invulling voor de volgende functies:

  -Jeugdcoördinator O19 Je bent de verbinding tussen de TC, trainers, leiders en spelers(en ouders) in de betreffende leeftijdscategorie (1-4 per maand)

  -Coördinator senioren Je bent de verbinding tussen de technische commissie, trainers, leiders en spelers van de seniorenteams. (1-4 uur per maand)

  -Technisch coördinator meisjes- en damesvoetbal je de verbinding tussen TC, trainers, leiders en spelers van de meisjes- en damesafdeling van LSV (1-4 uur per maand)

  -Coördinator vrijwilligers je bent verantwoordelijk voor het enthousiasmeren, werven, registeren, en plaatsen van vrijwilligers in de diverse teams. (4-8 per maand)

  -Keeperstrainers Je geeft een keer per week een speciaal voor keepers toegespitste training. ( 2 uur per week)

  -Assistenttrainers voor diverse teams Als assistenttrainer ondersteun je de hoofdtrainer van het team daar waar nodig. ( 2 uur per week)

  -Hulp trainingen pupillen Je ondersteunt de pupillentrainer daar waar nodig (1,5 uur per week)

  -Scheidsrechters Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van een wedstrijd

  -Barvrouw/-man Samen met een ervaren collega voorzie je leden en bezoekers van LSV van een hapje en een drankje in onze kantine. (4-5 uur per dienst)

  -Consul Je controleert voor aanvang van een speeldag de velden en neemt de beslissing of er op veilige en verantwoorde wijze gespeeld kan worden (1 uur per week)

  Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Ellen Nijmeijer of Linda Oostvogel. Of reageer via onderstaand formulier