• Drie nieuwe bestuursleden stellen zich voor

  6 nov 2020
 • (Op de foto van links naar rechts: Ilona, Karen, Karin)

   

  Eind oktober zijn er drie nieuwe bestuursleden toegetreden tot het bestuur. Daarmee bestaat het bestuur nu uit 7 personen. Hieronder stellen de drie nieuwe leden zich voor:

   

  Ik ben Ilona Stinenbosch 38 jaar en getrouwd met Martijn Stinenbosch. Wij hebben 2 zoons van 14 jaar en 9 jaar. Beide voetballers. Hierdoor weet ik dat een voetbalvereniging alleen kan bestaan uit vele vrijwilligers waardoor ik heb besloten dit jaar Leider te worden van het team van mijn jongste zoon en een bijdrage te leveren om in het bestuur te gaan van LSV. Heb er super veel zin in!” 

   

  Ik ben Karin Levink, 40 jaar en getrouwd met Jeroen ten Wolde. Onze zoon Luuk voetbalt in de JO13-3 en ik ben leider van dit team. Al jaren bekend met LSV en ook al eens actief geweest in Team Voetbal. Maar ik wilde na een korte afwezigheid graag weer actief betrokken zijn bij deze club en heb daarom besloten om mij weer aan te melden als bestuurslid bij LSV. Ik heb er veel zin in en hoop een actieve bijdrage te kunnen leveren.”

   

  “Ik ben Karen Bosch, 42 jaar en samen met mijn man Stijn Spit en onze kinderen Julie (12), Fedde (10) en Wessel (6) zijn we vorig jaar terugkomen vanuit Utrecht naar Twente. We wonen nu op de plek waar mijn opa en oma vroeger altijd hebben gewoond in Lonneker. Onze jongens zijn meteen lid geworden van LSV en vervolgens heb ik de taak van webredacteur op me genomen. Van het één komt het ander en ben ik gevraagd om bestuurslid communicatie te worden. Ook ik heb er zin in en hoop ook een bijdrage te kunnen leveren.”