• Goed nieuws! We starten de trainingen weer op!

  4 mei 2020
 • Beste leden,

  Na contact met veel diverse instanties en organisaties, puzzelen met trainingstijden, leeftijden en de richtlijnen hebben we goed nieuws! We kunnen as. woensdag weer starten met de trainingen. 💪🏼Daar zijn we allemaal erg blij mee!

  We willen jullie vragen om het bijgaande document goed door te lezen. Hierin tref je alle richtlijnen en het trainingsschema aan. Een aantal trainingstijden zijn gewijzigd dit in overleg met de trainers.

  LSV - Voetbal voor de jeugd na 29 april 2020

  Lees deze richtlijnen alstublieft aandachtig door. Alleen als we ons hier met z’n allen aan houden kunnen we deze stap succesvol laten verlopen.
  We zijn ervan overtuigd dat we dit als een groot LSV team kunnen.

  Laat je kind/kinderen waar mogelijk zelfstandig naar de training komen, lukt dit niet houd dan zoveel mogelijk afstand van elkaar (blijf evt in je auto) en maak het breng- en haalmoment zo kort mogelijk.

  Mocht je vragen hebben of andere zaken willen bespreken omtrent deze hervatting dan graag contact opnemen met Steven Bergink 06-53986387, hij zal je graag te woord staan.

  Als afsluiter willen jullie vragen om het park alleen te gebruiken voor het voetballen tijdens de trainingstijden, de nieuwe verordening laat gebruik van het park zonder begeleiding/coördinator buiten deze tijden niet toe.

  Veel plezier tijdens de trainingen en blijf gezond!

  TC & Bestuur LSV