• Beste leden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

   

  Vrijwilligers zijn binnen LSV van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter: een vereniging kan niet zonder vrijwilligers.

  Zoals bij veel verenigingen heeft ook LSV een tekort aan vrijwilligers. 
  Waar dit tekort vandaan komt? Sommigen hebben een leuke hobby, waar zij dan hun tijd aan willen besteden, of men wil nu eindelijk eens gewoon thuis zijn of men heeft het “gewoon” te druk.

  Helaas heeft niet iedereen door dat onze vereniging zonder voldoende vrijwilligers niet meer alle activiteiten en faciliteiten kunnen bieden zoals wij gewend zijn. Daar komt bij dat de werkzaamheden door een steeds kleinere groep vrijwilligers wordt gedaan met het risico dat die ‘opgebrand’ raken en ook stoppen.

  Middels deze noodkreet namens onze vrijwilligers en bestuursleden doen wij een oproep aan u (of één van uw gezinsleden) om ook vrijwilliger te worden! Ja, dit kost een deel van uw vrije tijd, maar vele handen maken licht werk en zo houden we ‘ons’ LSV ook voor de toekomst gezond. 

  De consequenties van een tekort aan vrijwilligers kunnen en zullen groot zijn, o.a.: kantine beperkt open, afgelasting wedstrijden omdat er geen scheidsrechter zijn en  geen (jeugd-) activiteiten meer (o.a. filmavonden, fifa toernooi, darten etc.). Hierdoor zal LSV ook minder inkomsten genereren wat tot gevolg heeft dat de contributie extra zal stijgen.

  LSV zoekt vrijwilligers voor diverse werkzaamheden en activiteiten, hierbij valt te denken aan:

  -        Jeugdtrainers, scheidsrechters en coördinatoren;

  -        Barmedewerkers kantine;

  -        Diverse commissies; o.a. technische commissie voetbal, activiteitencommissie, sponsorcommissie,     accommodatie en communicatie;  

  -        Bestuursleden

   

  U kunt contact opnemen met:

  -        Nina van den Brink 06 10 089 084

  -        Linda Oostvogel 06 22 402 999

  -        Steven Bergink 06 53 986 387

  -        Tom Veger 06 53 477 126

   

  Of Email naar: info@lsv-lonneker.nl

  Wij rekenen op u!

   

  Vrijwilligers en bestuur Lonneker Sportvereniging “L.S.V.”