• Het eerste dameselftal van LSV had voor de beker een zaterdagclub geloot. Omdat ze zelf op zondag spelen, misten ze een aantal spelers en werd een beroep gedaan op vier spelers van MO19, Eline, Noa, Pèma en Sam. De tegenstander was het altijd lastige Colmschate '33 VR2. In de eerste helft viel er voor de neutrale toeschouwer niet zo heel veel te genieten. LSV had een licht veldoverwicht maar kansen bleven op eentje na uit. Aan de andere kant kwam Colmschate twee keer alleen voor keeper Isa maar die redde beide keren bekwaam. Sam viel na een kwartier spelen in en Noa even later ook.

    Vlak voor rust viel de 0-1. Uit een corner kreeg Colmschate de bal niet weg en LSV scoorde van dichtbij op een mooi moment. Na de pauze maakte Pèma als keeper haar debuut in het eerste elftal en ook Eline kwam er bij zodat er vier spelers van MO19 in het veld stonden waarvan drie van 16 jaar. Pèma moest meteen handelend optreden bij een corner en wist in tweede instantie de bal klem te krijgen. Een mooie combinatie tussen Noa en Eline leverde na afronden van Eline de 0-2 op. Uit het niets kwam Colmschate op 1-2. De linksbuiten kwam door en schoot hoog net over Pèma in de kruising. Na een kwartier spelen kreeg de tegenstander zelfs de kans op de gelijkmaker toen de spits alleen op Pèma af kon komen. Die verkleinde haar doel echter goed waarna de spits de bal naast schoof. Ook op een schot van afstand had Pèma een antwoord.

    De gelijkmaker viel toch. Weer wist de linksbuiten door te komen en haar lage voorzet werd door de linksback van LSV in het eigen doel getikt: 2-2. Lang kon Colmschate niet genieten want Anna schoot van grote afstand uit een vrije trap raak. Het was echter nog niet voorbij want nu moest Pèma twee keer redden op schoten van dichtbij. Nadat Colmschate nog twee corners kreeg en de scheidsrechter 4 minuten liet doorspelen, viel het verlossende fluitsignaal: LSV VR2 bekert door met dank aan MO19! Enige minpuntje is de op het oog zware blessure van Sam