• Good morning Kloosterhaar... Normaal gesproken heb ik geen moeite met een verre uitwedstrijd maar wel als die al om 9:30 begint. Hoewel onze fusietegenstander de wedstrijd van Sibculo naar Kloosterhaar had verplaatst, maakte dat zowel voor het tijdstip als voor de afstand niets uit. Zonder Eva en Liz moesten we het vandaag met slechts één wissel doen. Dat zou geen probleem hoeven te zijn aangezien onze tegenstander alleen punten had gepakt tegen laag geklasseerde teams. Bovendien mochten we op het hoofdveld dat behoorlijk nat was en daardoor ook zwaar.

Met Pèma op doel, Marit, Kim en Lynn achterin, op het middenveld Anne, Noa en Isa en Milou, Eline, Sam en Julia voorin werd weer een aanvallend ingesteld team het veld ingestuurd. De scheidsrechter nam alle tijd waardoor we 5 minuten later begonnen. Weer waren we scherp en Eline stuurde binnen een minuut Isa diep die Sam de eerste kans van de wedstrijd bood, helaas schoot ze over. Even later zette Isa weer door en nu schoot Julia voorlangs. SVV '56 / Kloosterhaar probeerde mee te doen en met twee snelle uitbraken werd zowaar Pèma aan het werk gezet. Na 7 minuten ging Noa de combinatie met Eline aan en na een een-twee schoof Noa de 0-1 binnen. Bijna meteen viel de gelijkmaker toen hun rechtsbuiten de spits vrij voor Pèma zette maar onze keeper redde met haar benen. Nadat Sam nog een keer over schoot, gaf zij met een mooie lob Noa de gelegenheid voor haar tweede goal. En die maakte ze ook: 0-2.

De derde poging van Sam was wel raak want met een hard en hoog schot werd het na 13 minuten al 0-3. Milou en Sam combineerden er ook op los waardoor Eline kon schieten. De tegenstander kreeg nog een uitstekende kans toen de rechtsbuiten alleen op onze keeper af kon maar weer wist Pèma redding te brengen. Isa wist zich aan twee tegenstanders te ontworstelen maar mikte net naast.
    Eline tekende voor 0-4 dankzij een steekbal van Sam. Vlak voor rust maakte Isa er 0-5 van door alleen voor de keeper koelbloedig te blijven. Dat was ook de ruststand. Voor de tweede helft kwam Lynn in het veld voor Pèma. Nadat Eline een vrije trap meekreeg, leverde die een corner op. Even later versierde Isa ook een corner en die werd door Eline van dichtbij naast getikt. Omdat wij de kansen misten, probeerde SVV '56 / Kloosterhaar het dan maar zelf en een verdediger verraste bijna de eigen keeper maar de bal ging via de lat over. De corner van Sam werd door Noa net over gekopt.

Nadat Noa goed doorging, kreeg Julia een niet te missen kans en die werd ook niet gemist: 0-6. Ook Milou dacht te scoren maar haar lob eindigde op de lat. Isa ging een kwartier na rust naar de kant en Pèma maakte haar debuut als veldspeler. Noa werd binnen de 16 meter gevloerd en de scheidsrechter gaf terecht een penalty. Julia ging achter de bal en knalde haar tweede van de wedstrijd binnen: 0-7. Na een uitbraak werd Lynn geklopt zodat de tegenstander een eretreffer kreeg. Uit een corner van Sam maakte Noa van dichtbij er 1-8 van. Isa kwam weer terug in het veld, voor Sam zodat Pèma naar de spitspositie ging. Sam kwam met nog 10 minuten te spelen voor Eline. De tegenstander maakte er nog 2-8 van. Sam mikte een corner op de paal en via Eline en Noa kwam de bal bij Marit die laag raak schoot: 2-9. Dat werd ook de uitslag