• In de coronaperiode heeft het bestuur en vooral de accommodatiegroep niet stil gezeten en is met hulp van Sportaal (Gemeente Enschede) een nieuwe entree van ons sportpark gerealiseerd. 

  Naar onze mening hebben we de entree voornamelijk voor fietsers veiliger gemaakt, door een aparte doorgang te maken. In de onderstaande foto is de ingang links te zien voor de auto’s  en rechts voor de fietsers. We vragen iedereen er dan ook op gepaste manier gebruik van te maken. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De fietsers kunnen dan via het draaipoortje naar rechts richting de kleedruimtes en kantine lopen. Dit geldt uiteraard ook voor bezoekers met de auto. De volgende foto's geven dit aan.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hierboven is dus links is de ingang naar de kantine en rechts langs het gebouw ga je naar de kleedruimtes.

  Er zal nog een tassenrek worden gerealiseerd ter hoogte van de afscheiding tussen de ingang van de kantine en de fietsenstalling, dit in plaats van de hal van de kantine. Daarmee heeft iedereen weer een vrije doorloop naar het toilet en de bestuur- c.q. commissiekamer.

   

  Nadat je bent omgekleed ga je in alle gevallen rechtsaf naar de uitgang (alleen kleedkamer 1 gaat linksaf) richting trainingsveld, veld 2 en veld 1.

   

  Je loopt dan linksaf langs het gebouw richting de velden. (zie foto’s)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Zoals je op de laatste foto kunt zien, is er geen doorgang meer vanaf de parkeerplaats via het terras naar de kantine. Dit is mede gedaan om in de winter de deuren naar het terras gesloten te kunnen houden vanwege energiebesparing en vanwege het feit dat bij wedstrijden van ons eerste team de spelers niet over het terras moeten lopen tussen toeschouwers en kantine bezoekers door. (KNVB reglement)

   

  Als je van de velden terug komt na de training of wedstrijd ga je dezelfde weg terug naar de kleedruimtes. Na douchen en omkleden ga je dan in alle gevallen (behalve weer kleedkamer 1) linksaf naar de uitgang en rechtsaf naar de ingang van de kantine en/of de fietsenstalling en/of de parkeerplaats.

   

  Als iedereen deze routing gaat volgen, lopen we elkaar niet in de weg en is er voor iedereen een zo veilig mogelijke route naar daar waar je wil zijn.

   

  Namens de accommodatiegroep en het bestuur het vriendelijke verzoek je dan ook aan deze routing te houden.

   

  Johnny Levink, voorzitter L.S.V. Lonneker ad interim