• Afgelopen zondag, tijdens de wedstrijd LSV 1 tegen La Première 1, was Pupil van de Week Ties Geurtse!

  Ties werd afgelopen zondag door de voltallige leiding van LSV 1 in de Bestuurskamer ontvangen. Marcel gaf al snel door dat deze toekomstige LSV 1 keeper met onze keeper Bob kon warmdraaien, dus alles was al in kannen en kruiken in de eerste 5 minuten. Check! En met de persoonlijke begeleiding van onze assistent trainer, inclusief uitleg voor houding en inzet, kon de middag niet meer fout gaan. 

  Ties is 9 jaar oud en woont in Lonneker. Hij gaat naar de Liduina school en zit in groep 6. Met meester Robin voetballen ze regelmatig in de pauze! Helaas moeten ze soms ook taal leren, maar gelukkig is er dan ook nog de gymles die de afwisseling verzorgt. 

  In de JO10-2 is Ties de vaste keeper. Dit is de beste positie volgens Ties. Ze hebben afgelopen week met 1-10 gewonnen bij Wilhelminaschool. Toppers! Ties vind het een super gezellig team en soms mag hij een keer mee doen met de 10-1. Trainers Rik, Maarten en Rutger houden de jongens wel fanatiek bezig. 

  Zijn favoriete club is FC Twente, een favoriete speler is er eigenlijk niet voor Ties. Hij kwam met de geweldige onderbouwing dat met 1 persoon je niet kan winnen. Ties, daar heb je helemaal gelijk in! En met deze wijze woorden zijn dus alle voetballers in een team favoriet. 

  Het liefst eet Ties sushi en pannenkoeken, maar met melk wordt Ties niet sterk, want dat lust hij echt, helemaal, echt zeker weten van niet! 

  Ties, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1!