• Afgelopen zondag, tijdens de wedstrijd LSV 1 tegen Eibergen 1, was Pupil van de Week Finn Stinenbosch! 

  Op de eerste echte natte herfstdag aan het veld bij LSV 1, stromende regen, koud en ook een zware wedstrijd voor de boeg tegen de koploper…. Deze Pupil trotseerde alles! Finn, wat ben je een echte stoere man! Ik neem mijn petje af voor je, want met een kop warme thee en een fleece deken op de bank zou ook een goede zondagmiddagbesteding zijn geweest, dacht ik stiekem. 

  Finn is 9 jaar, maar wordt al in januari 10 jaar en voetbalt in onze fanatieke JO10. 

  Spits zijn is zijn favoriete positie, alhoewel een helpende hand bieden als laatste man soms ook best erg leuk kan zijn. De lol zit er zeker in en Finn scoorde afgelopen zaterdag zijn tweede kop goal! Ze wonnen uit met 9-2, super gedaan boys! Trainer Maarten is zeker trots op jullie. 

  Op de Liduina zit Finn in groep 6 en heeft hij les van juf Mirthe en juf Nicole. En nu krijgen we voor het eerst in mijn historie als begeleider van de Pupil te horen dat zijn favoriete vak spelling is op school. En elke les is gewoon leuk op school, ook taal is leuk. Maar goed dat de stoelen in onze commissiekamer stevig zijn… 

  De favoriete club is FC Twente en favoriete speler is Daan Rots. 

  Als Finn mag kiezen met eten, dan wordt er voor pizza gekozen. Vooral een pizza Hawaii is zijn favoriet. Witlof wordt in Huize Stinenbosch niet gegeten, want dat lust Finn en ook zijn moeder niet. 

  Daarnaast heeft Finn een nieuwe hobby, ze hebben thuis een pup van 11 weken met de naam Joep. Dus wandelen zal ook dagelijkse kost worden. Hoewel tennis voor Finn ook nog wel een leuke hobby lijkt…voor naast de voetbal dan. 

  Finn, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1!