• Afgelopen dinsdagavond was onze pupil Levi Hadderingh!

  Levi was natuurlijk erg blij met deze wedstrijd, een laat tijdstip, dus laat naar bed! LSV 1 bedankt!

  Deze superfanatieke voetballer uit de JO9-1 is niet te stoppen. Levi is 8 jaar (maar wel bijna 9 in juli!) en woont in Enschede. Hij zit op de ESV in groep 5. Hij heeft een hele gezellig klas en gymmen is het leukste vak. Begrijpend lezen vindt Levi maar niets. Ik zie een trend in deze interviews terugkomen over de schoolvakken en Levi vroeg of ik geen voetbalbladen kon sturen naar school. Ik ga er eens even achter aan!

  Levi voetbalt bij LSV als verdediger, maar kan ook invallen als middenvelder. Maar achterin kan hij de bal veroveren en dat is het leukst. Deze linksbenige speler voetbalt op zondag ook bij de voetbalschool. Zijn rechterbeen is alleen voor het hooghouden nog. De laatste wedstrijd tegen ‘De Esch’ is verloren met 5-2 helaas. Maar dit fanatieke team en hun trainers zijn alweer druk met het trainen voor het winnen van volgende wedstrijd, go boys! 

  Hij is in Duitsland geboren en Bayern Munchen is zijn club. Daarentegen is Messi zijn favoriete speler. Zijn broer voetbalt ook, helaas nog niet ingelijfd bij LSV. Zijn zus speelt handbal. Dus de heren in huize Hadderingh spelen voetbal en de dames handbal. Zijn jongste broertje heeft al even gekeken bij onze Petra en ik denk dat de volgende voetbaljongen binnenkort een feit zal zijn. 

  Na de voetbal eet Levi het liefst noodles met pesto, gekookte tomaten zijn echt megasmerig! 

  Levi, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbalplezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar terug bij LSV 1!