• Afgelopen zondag was onze Pupil van de Week Cas ten Thij!

  Op Moederdag, tijdens een stralende zondag en met een belangrijke wedstrijd voor de boeg was Cas onze Pupil van de Week. 

  Cas is 7 jaar en voetbalt in de JO8-1. Zijn vader coacht de wedstrijden en de trainingen worden door onder andere Hans en Bart gegeven aan deze club met fanatieke voetballers. Cas is bloedfanatiek met de voetbal, hij is als middenvelder met zijn linkerbeen niet te stoppen. Passes geven vindt hij het leukste om te doen. En..., dat is enkele oudgedienden aan de kant niet onopgemerkt gebleven heb ik gehoord! De laatste wedstrijd hebben ze gewonnen en als ze geen wedstrijd hebben, trainen ze op de zaterdagen. 

  Cas was al bereid om gelijk met LSV 1 mee te spelen deze zondag als ze dat nodig hadden en vond het super om als Pupil aanwezig te zijn. Cas, als we je nodig hebben bij LSV 1, bellen we je!

  Cas is fan van onze FC Twente en dan is Van Wolfswinkel zijn favoriete speler. Hij is ook al eens in het stadion geweest en heeft daar een wedstrijd gekeken. 

  Naast de voetbal moet Cas ook naar school en hij gaat naar de Liduina. Hij zit in groep 4. Rekenen is zijn favoriete vak en toch weer, zoals de meeste jongens, is taal het minst favoriet. Thuis eet hij graag macaroni en de vissticks zijn echt niet lekker. 

  Kennis met tennis is voor Cas ook gestart en dat vindt hij eigenlijk ook best erg leuk. Jorrit heeft er bij TCL een fanatieke jongeman bij!

  Cas, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbalplezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar terug bij LSV 1!