• Tweede Pinksterdag was onze Pupil van de Week Abe Bevers!

  Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 van LSV 1 was Abe onze Pupil van de Week. Abe is 7 jaar en speelt in de JO8. Zijn vader Rutger Jan is de coach op zaterdag. In de JO8 spelen ze nog niet echt met vaste posities, maar aanvaller is Abe op het lijf geschreven. Dat vind hij gaaf om te doen en vooral om goals te maken. 

  Abe zit in groep 3 en mag na de vakantie naar groep 4. Hij zit op de Prinsenschool en woont in Enschede. Buiten spelen en dan lekker voetballen is het allerleukste op school. Maar Abe heeft eigenlijk geen saaie vakken op school. Lezen en rekenen is ook leuk om te doen, maar als hij dan moet kiezen is knutselen wel erg saai. 

  Hij heeft een goede lijst met favoriete spelers en clubs, hij kijkt goed naar de voorbeelden. Gakpo, Dumfries en Mbappe ofwel PSV, Inter Milaan en PSG. Dat zijn niet de minste spelers en clubs. 

  Nu zwemles klaar is, is voetbal zijn lust en zijn leven. Alle zaken zonder een voetbal komen bij hem niet ter sprake. En dat zagen we Abe, een strakke pass zat er zeker in en die warming up was een eitje voor je! 

  Abe, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar terug bij LSV 1! 

   

  Ter afsluiting van dit seizoen….. 

  Natuurlijk moeten we de spelers en staf van LSV 1 bedanken voor hun enthousiasme! De pupillen hebben allemaal een superleuke zondagmiddag ervaren en vonden het allemaal erg mooi om Pupil te mogen zijn. Er staan voor volgend seizoen weer een heleboel jonge spelers te wachten om het veld met jullie te mogen betreden!