• Reünie

  Beste leden en oud-leden LSV Lonneker,

   

  Op 18 juni 2023 bestaat LSV Lonneker exact 75 jaar. Om dit te vieren zal er in het weekend van 7-8-9-10 september 2023 een aantal festiviteiten worden georganiseerd. Eén van deze festiviteiten is een reünie voor leden en oud-leden en wel op donderdag 7 september 2023.

  De reünie start om 19:00 uur op ons sportpark ’t Spölmink. Inloop mogelijk vanaf 18:30 uur. Tijdens de reünie hebben jullie ruim de gelegenheid om herinneringen op te halen uit vervlogen succesvolle en mooie tijden bij LSV. Op die avond zal er tevens een gastspreker aanwezig zijn in de persoon van “De Behangkoning van Den Haag”.

  Wij stellen je aanwezigheid erg op prijs. En natuurlijk is je partner van harte welkom. De kosten voor het bijwonen van de reünie zijn € 10,- p.p. Dit is inclusief koffie met een lekkernij, 2 consumpties en een aandenken. 

  Op onze website, www.lsv-lonneker.nl , kun je alle informatie terugvinden over ons 75-jarig jubileum.  Aanmelden voor de reünie kan via het mailadres: reunie@lsv-lonneker.nl

  Wij hebben geprobeerd om zoveel mogelijk leden en oud-leden te bereiken. Heb je in je omgeving familie, kennissen of bekenden, die betrokken zijn geweest bij LSV Lonneker, geef dit bericht s.v.p. door. Of stuur naar bovengenoemd e-mailadres de namen door die je te binnen schieten. Dan zorgen wij dat ze ook worden uitgenodigd.

  Tot donderdag 7 september.

   

  Met vriendelijke groet,

  Namens de jubileumcommissie,

   

  Eddie Broekhuis

  Harry Kosters