• Extra vaardigheidstrainingen voor JO8 t/m JO11
   
  Kappen, draaien, pass’en, balbeheersing: allemaal dingen die je als voetballer graag zo goed mogelijk onder de knie hebt. LSV organiseert de komende weken een aantal extra vaardigheidstrainingen. Tijdens deze trainingen wordt speciaal geoefend op techniek. En ja hoor, er is ook gewoon lekker “partijtje”. Je wilt je skills toch ook in de praktijk toepassen!?

  De trainingen staan onder leiding van Daan Temmink en Jurn Nijhuis, geassisteerd door een aantal jeugdtrainers. Daan en Jurn zijn eerstejaars student Sportkunde aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Zij verzorgen de trainingen in het kader van hun stage-opdracht. Daan speelt bij LSV in het eerste elftal; Jurn speelt in de Onder-23 van Excelsior ’31 in Rijssen. Serieus goede voetballers dus.

  De vaardigheidstrainingen worden gehouden op zaterdag 6, 13, 20 en 27 maart. Voor de JO8 en JO9 zijn de trainingen van 9 uur tot 10.15 uur. De JO10 en JO11 trainen van 10.30 uur tot 11.45 uur.

  We hopen hiermee een leuke extra invulling te hebben nu het spelen van wedstrijden er nog even niet in zit. Mocht er in de komende periode daarin iets veranderen, dan zullen we ons uiteraard flexibel aanpassen.

  Spelers hoeven zich voor de vaardigheidstrainingen niet op te geven. We gaan er gewoon van uit dat het hele team aanwezig is. Mocht je verhinderd zijn, laat het dan via je leider s.v.p. wel vooraf weten.

  Voor de vaardigheidstrainingen geldt net als voor alle andere trainingen: het voetbalplezier staat voorop!