• Afgelopen zondag was Vigilat Pupil van de Week Stan Baveld, tijdens de wedstrijd LSV 1 tegen KOSC! Vanuit JO8 werd deze keer Stan gekozen als pupil en hij had de eer om op bezoek te komen bij de mannen van het eerste.

  Het was een zonnige middag maar helaas hebben ze verloren met 0-1. Stan vond het wel jammer dat zijn doelpunt niet meetelde en dat vonden wij ook, helaas was de scheidsrechter streng. 

  Stan is 7 jaar en wordt 8 in de zomervakantie op de 21e! Hij voetbalt in de JO8 en hij is verdediger, die plek is niet alleen heel leuk maar hij is er ook gewoon goed in, hij zorgt ervoor dat de meeste ballen niet naar de goal gaan. Afgelopen zaterdag hebben ze helaas verloren maar normaal winnen ze best vaak. Het voetbaltrucje dat Stan graag oefent is het hooghouden, zijn record is 3x, en dat zonder te stuiteren!

  In groep 4 van de Liduina heeft Stan het erg naar zijn zin. Hij krijgt les van Juf Miranda. Het liefst is hij bezig op de Chromebook waarop hij met Spelling Aapje spelletjes speelt, taal is zijn minst favoriete vak op school. 

  Zijn favoriete voetbalclub is natuurlijk FC Twente en zijn favoriete speler Vlap. Het wordt hoog tijd dat papa of mama hem eens meeneemt naar een wedstrijd! 

  Het liefst eet Stan Pizza en dan vooral die met ananas. Wat hij altijd keurig op zijn bord laat liggen is spinazie, dat groene spul vindt hij absoluut niet lekker. 

  Stan, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1!