• Vorige week zondag, tijdens de wedstrijd LSV 1 tegen DTC 1, was Pupil van de Week Rein van Tongeren!

  Thuis tegen de koploper, misschien een zware wedstrijd en dan mag je Pupil van de Week zijn….. Rein het was supergezellig!

  Rein is 8 jaar en voetbalt in de JO9-3, met zijn vader Maarten als leider en Rik als trainer. De zaterdag ervoor hebben ze helaas verloren van Rigtersbleek. Maar wel met een werelddoelpunt van LSV! Lange strakke pass en dan ineens inschieten, teamwork!! Potentie ten top hoor ik al wel. 

  Als verdediger of middenvelder en heel soms keeper is Rein van alle markten thuis. Beide posities zijn leuk om te spelen en het team is erg gezellig. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

  In groep 5 van de Liduina heeft Rein juf Chantal. Al is ze soms wel streng vindt hij. Buiten spelen is de leukste bezigheid op school en taal is echt supersaai. 

  De favoriete club van Rein is ….voor het eerst in de geschiedenis benoemt…LSV! Ow ja, en dan ook FC Twente. Toch even een juichmomentje moet ik bekennen! De favoriete speler is Mbappe. Die naam hebben we dan weer niet bij LSV. 

  Wraps is het lekkerste eten, want dan kan je zelf de wraps vullen met alles wat je lekker vindt, maar olijven hoeven niet op tafel te komen volgens Rein. 

  Rein, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1!