• Tijdens de wedstrijd LSV 1 tegen BSC Unisson 1, was Pupil van de Week Mees Sprakel!   

  In sportief tenue kwam Mees deze zondag bij LSV als Pupil van de Week. Hij had er heel veel zin in en was niet eens gespannen!

  Mees is 9 jaar en voetbalt in de JO9. Zijn vader Pascal, en ook oud speler van LSV 1 werd al in de wandelgangen geroepen, is coach van dit team. Mees heeft de afgelopen periode genoeg tijd bij LSV doorgebracht. Drie avonden training, LSV Voetbalschool en zijn wedstrijd op zaterdag, het moet niet te gek worden! Maar alles is super mooi! 

  De LSV Voetbalschool werd dit jaar weer georganiseerd door LSV 1 en de jongens vonden het allemaal geweldig om dit mee te maken. En ook de kleine jongens vonden het een geslaagde voetbalschool 😊. Met een diploma en een nieuwe rugtas van LSV op zak, kunnen ze de geleerde skills in de praktijk gaan uitvoeren. Dat wordt wat! 

  Mees speelt op het middenveld. Dat is de beste positie, want hij kan dan verdedigen, langs de lijn naar voren en voorzetten EN in het penalty gebied komen. Want die penalty’s zijn makkelijker dan een vrije trap! 

  Op de Liduina school gaat Mees naar groep 5. Hij heeft een gezellige klas, vooral als er gekke bekken getrokken gaan worden. Creatief en gym zijn de favoriete vakken van Mees, maar taal liever niet. Dat is geen verrassing…. Hoewel een 9 voor Engels wel gaaf is! Well done Mees. 

  Zijn favoriete club is FC Twente en Boadu is zijn favoriete speler. 

  Een pasta eten `s avonds is errug lekker, maar bloemkool mag wel wegblijven. Mee eens Mees!

  Mees, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1!