• Tijdens de wedstrijd LSV 1 tegen SV De Lutte 1, was Pupil van de Week Tijn Schinkel!   

  Op een zonovergoten sportcomplex stond deze middag een killer van een wedstrijd op het programma voor LSV 1. Het halen van 3 punten om zodoende te proberen buiten de nacompetitie te blijven in de vierde klasse. 

  Daar waar staf, spelers, leiders, bestuur en alle anderen in spanning aankwamen in de kantine, zo was dit ook voor Tijn. Ik snap dat helemaal, want het is en blijft wel een dingetje….je bent de Pupil van de Week! Maar alle spanningen verdwenen als sneeuw voor de zon toen de gesprekken begonnen en de aanwezigen in de bestuurskamer gezellig van alles aan Tijn vroegen.

  Tijn is speler van de JO9 en is keeper. Nee, echt gewoon vaste keeper en heel soms een keer speler in het veld. Keepen is het leukste dat er is vindt Tijn. Zijn vader Niels is coach en afgelopen zaterdag wonnen ze met 14-3 van Rigtersbleek. Wat een monsterscore! De 3 goals waren echt vingertoppenwerk voor Tijn. Samen met onze keerperstrainer Steyn gaat Tijn fanatiek trainen op de dinsdagen als extra, superfanatiek Tijn! 

  Op de Liduina gaat hij naar groep 5 en heeft hij Juf Chantal als leerkracht. In de pauzes voetballen ze veel. Het leukste vak op school is rekenen en het minst leuke is creatief. Gelukkig hebben ze bijna vakantie en gaat Tijn naar Kroatië toe! Veel plezier familie Schinkel!

  De favoriete club is FC Twente en ook Feyenoord. Natuurlijk is dan de favoriete speler Unnerstall. Daarvan heeft Tijn de handtekening al gescoord. Bij Feyenoord is dat Gimenez en ook natuurlijk Bijlow. 

  Het lekkerste eten is macaroni maar rode bieten is echt smerig…. 

  Tijn, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1! 

  _________________________________________________________________________________

  Dit was alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Ik heb weer leuke jongens als Pupil van de Week ontmoet en een voor een zijn ze allemaal bloedfanatiek met de voetbal. Met de jeugd bij LSV zit het zeker snor! Daar zijn we als club trots op!

  Vandaag moeten de boys van LSV 1 aan de bak in Bentelo. We hopen daar punten te pakken voor behoud vierde klasse. Veel succes boys en kom op! Iedereen met een blauw – wit LSV-hart staat achter jullie! 

  Hierna zitten de wedstrijden voor dit seizoen er alweer op. Een enkeling, helaas JO19, moet nog aan de bak met een verlate wedstrijd. De toernooien zijn weer ingepland en veel jeugdteams gaan nog op kamp met elkaar in Duitsland of Brabant en andere hebben een andere leuke teamafsluiting met elkaar. Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier en aan iedereen; Spelers, leiders, begeleiders, trainers, ouders en de vele vrijwilligers van onze club en steunende leden wij wensen jullie een mooie zomervakantie. Geniet er van met elkaar en kom fris weer terug voor een nieuw seizoen LSV!