• Afgelopen zondag, tijdens de wedstrijd LSV 1 tegen UD Weerselo 1, was Vigilat Pupil van de Week Noud Marsman!

  De laatste wedstrijden van dit seizoen, handhaving in de vierde klasse door LSV 1 en ook alweer vooruitkijken naar de indelingen voor het nieuwe seizoen, maar eerst genieten van een heerlijke zomer en een knallend 75-jarig jubileum!

  Deze zondag, genietend van een heerlijk zonnetje, mocht Noud als Pupil van de Week bij LSV komen. Deze fanatieke jongeman speelt in de JO8, een mooie, grote gezellig club. Daar hebben we de laatste wedstrijden al meerdere spelers van voorbij zien komen. De jeugd heeft de toekomst! 

  Noud maakt het liefst goals en tijdens een onlangs gespeeld toernooi bij Heracles was dit zeer geslaagd met 4 goals! Maar zoals een goede speler weet is een pauze ook af en toe noodzakelijk, dus afgelopen weekend nam Noud een pauze tijdens een lekker weekend Blokzijl. 

  In groep 4 op de Liduina met Juf Miranda is het nooit saai, maar buitenspelen is toch wel het allerleukste! Taal is natuurlijk het saaist van allemaal. Creatief zijn is iets wat Noud ook erg leuk vindt. Na de zomer mag Noud naar groep 5. 

  Zijn favoriete club is FC Twente en ook LSV, gelukkig! Zijn favoriete speler wist ik al bij binnenkomst, want de shirtjes van PSG met Mbappe erop zijn volgens mij standaard in de kledingkasten van onze jeugd. 

  Het lekkerste eten is patat, maar spinazie hoeft niet op tafel te staan en ook geen champignons. 

  Noud, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1! 

   

  O P R O E P:

  Graag zou ik in het nieuwe seizoen het stokje willen overdragen aan een nieuwe begeleider voor de Pupil van de Week! Vind jij het leuk om bij de thuiswedstrijden van LSV 1 een fanatiek jeugdlid van LSV een supermiddag te geven, meld je dan bij mij! 

  De spelers van LSV 1 werken graag met de jeugd samen en voor de jongste leden is het een supergezellige middag waarbij ze, ondanks de zenuwen, in de spotlight staan, cadeaus krijgen van onze sponsors en meelopen met de heren van LSV 1. 

  Groetjes Karin Levink

  voorzitter@lsv-lonneker.nl