• Vigilat Pupil van de Week.

   

  Tijdens de eerste thuiswedstrijd na de winterstop van LSV 1 tegen Sportclub Overdinkel 1, was Pupil van de Week Scott Egberink!   

  Oké, over de sportieve prestatie tijdens deze wedstrijd is al genoeg gepraat. We kijken naar voren en we gaan er gewoon voor! Come on Boys!

  Voor Scott begon de middag zeker erg goed, want uit de JO10-3 komt deze aanvallende middenvelder. Hij maakt de goals en heeft een erg gezellig en leuk team. Onze Maarten heeft een leuk team jongemannen in het veld staan! Afgelopen zaterdag hebben ze verloren, maar ook daar praten we niet over. Ze trainen 2 keer in de week en ook thuis wordt er gevoetbald. Gelukkig is er thuis genoeg gras ter beschikking en anders kan opa gerust een voetbalveld creëren, of niet Scott! 

  Dat voetbal soms best een ruige sport is werd door Scott nog even benoemd, want na een lange tijd blessureleed door een gebroken pols, is Scott weer terug in het veld. Tijdens een wedstrijd werd hij geduwd door de tegenstander en dat leverde een gebroken pols op met daarna een operatie met pinnen in zijn pols. Die zijn er gelukkig nu weer uit en alles werkt weer naar behoren. Dat zijn nog eens goede verhalen en littekens voor de dames, Scott! 

  Scott is 9 jaar en zit op de Liduina. In groep 6 hebben ze Juf Mirthe en Meester Cas. Het leukste is rekenen en, de bingokaart mag u weer vullen, taal is echt niet leuk. Maar ook Atlantis scoort niet hoog. Gelukkig voetbalt Meester Cas wel eens met de jongens tijdens de pauze. Hij heeft zijn handen vol aan deze klas, want ik hoorde deze middag dat alle jongens op voetbal zitten bij LSV. Leuke pauzes! 

  Het lekkerste eten is schnitzel met aardappels, maar spruitjes is gewoon echt niet lekker! Snap ik helemaal, jakkes!

  De favoriete club is FC Twente en Unnerstall is de favoriete speler. Daar hoefde Scott niet lang over na te denken. 

  Scott, we vonden het super je als Pupil van de Week te zien en veel voetbal-plezier bij LSV. Hopelijk zien we je over een paar jaar in LSV 1!