• WALKING VOETBAL

  Bij een aantal voetbalclubs wordt dit “wandelvoetbal” al beoefend. Daarom wil het bestuur van LSV Lonneker inventariseren of er in Lonneker ook interesse voor is.

   

  Wat is het?

  Wandelvoetbal is bestemd voor de fitte of nog niet zo fitte vutters of oudere spelers die toch nog graag eens tegen een balletje willen trappen. Het wordt gespeeld in wandeltempo, met de bedoeling om toch in beweging te blijven en daarnaast ook de sociale contacten te onderhouden.

  Een klein veldje op kunstgras of gewoon gras, met kleine doelen en dan met elkaar een wedstrijdje spelen. Een wedstrijd die nergens om gaat, anders dan de victorie en de analyses na de wedstrijd. Een uurtje spelen en daarna een uurtje analyseren onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje.

   

  Wanneer kan het?

  Het kan eigenlijk altijd, maar het meest voor de hand liggend is een mooie zonnige morgen rond een uurtje of 10 en dan doorgaan tot de middag. Maar een avondwedstrijd kan natuurlijk ook, omdat dan meestal meer tijd voor de analyses overblijft. Het is maar wat je wilt.

   

  Wat is er voor nodig?

  LSV beschikt over de velden, de ballen en eventuele hesjes en/of shirts. Wat we van jullie willen weten of er mensen zijn die willen deelnemen, maar ook of er een paar mensen zijn die als voortrekker/leider willen optreden om een en ander in goede banen te leiden. Kortom mensen met initiatief en mensen die graag met elkaar als team een potje willen voetballen op een rustig tempo.

   

  Voor wie is het?

  Voor iedereen die zich geroepen voelt. Wel of geen lid van LSV, het maakt niet uit.

   

  Hoe aan te melden?

  Stuur een mailtje (of laat een mailtje versturen) naar voorzitter@lsv-lonneker.nl met je naam en adres, zodat we na een inventarisatieperiode contact met je kunnen opnemen. 

  Geef ook even aan of je ook iets meer wil doen dan alleen meevoetballen.

  Na een periode van, zeg, ongeveer 6 weken en als het dan qua coronamaatregelen weer kan en mag, gaan we met de aanmeldingen aan de slag en plannen we een wedstrijdje.

  Ook als er dan te weinig aanmeldingen zijn, krijg je van ons een berichtje dat dit initiatief helaas is overleden. Hopelijk is dat natuurlijk niet het geval.

   

  Johnny Levink, voorzitter LSV Lonneker